Tennispark & Woonhuis


Vrij wonen in een bosrijke omgeving.


In een notendop:

Zes omheinde kunstgras tennisbanen met verlichting.

In 2012 volledig opnieuw opgebouwd paviljoen met groot terras.

Moderne ontmoetingsruimte met bar, horecakeuken, kleedkamers en douchegelegenheid.

Royale parkeergelegenheid voor auto's en fietsen.

Perceeloppervlakte tennispark circa 6.500 m2 met 208 m2 bebouwing. 

Vrijstaande villa met garage.
Inhoud 790 m3. 

Perceeloppervlakte woning circa 3.863 m2 met 255 m2 bebouwing. 


Sportief genieten

Tennispark ‘De Eerde’ geeft ruimte aan 6 buitenbanen, alle voorzien van verlichting. Op het tennispark worden diverse activiteiten georganiseerd. Leden kunnen tennislessen volgen, deelnemen aan interne en KNLTB competities en natuurlijk vrij tennissen. Tennispark ‘De Eerde’ beschikt over een gezellig, vernieuwd paviljoen waar je terecht kunt voor een hapje en drankje. Bij mooi weer is het heerlijk toeven op het terras met zicht op de banen. 

Landelijk wonen
Naast het tennispark vind je de villa met vrijstaande garage. Dat is wonen in een prachtig groene en heerlijk rustige omgeving, in de kern van de Meierijstad. Deze vrijstaande woning heeft een royale tuin.

Een unieke kans op een mooie locatie, in de kern van de gemeente Meijerijstad. Een gemeente die ontstond nadat Veghel fuseerde met de buurgemeenten Schijndel en Sint-Oedenrode. Met ruim 78.000 inwoners is de gemeente Meierijstad een middelgrote gemeente met een groot aanbod van voorzieningen en werkgelegenheid. Dit alles met een centrale ligging en goede bereikbaarheid. De snelweg A50 is op korte afstand bereikbaar. Daardoor zijn steden zoals Eindhoven, ’s-Hertogenbosch en Tilburg snel bereikbaar. 

Bosrijke omgeving
Dit alles bevind zich in een bosrijke omgeving middenin natuur- en recreatiegebied De Vlagheide. Dit gebied kenmerkt zich door veel ruimte voor recreatie en een diversiteit aan natuur. De Vlagheide is ook de poort naar het Nationaal landschap Het Groene Woud. 

Nieuwsgierig geworden? Neem contact op met ons .